Airconditioning en klimaatbeheersing

Deze service leveren wij u via Bernard Schulte BV

Onderzoek wijst uit dat prestaties positief beïnvloed worden door een aangenaam binnenklimaat! Airconditioning is daarom niet langer een luxe maar soms ook een noodzaak.

Andere onderzoeken hebben uitgewezen dat bijna de helft van de klachten over een onbehagelijk gevoel te maken hebben met temperatuur. Door te hoge temperaturen vermindert de menselijke productiviteit met maar liefst 30 procent. Uiteraard is het regelen van de temperatuur niet het enige wat airconditioning kan doen voor het binnenklimaat van uw bedrijf.

Airconditioning:

  • Filtert en zuivert de lucht
  • Houdt de relatieve luchtvochtigheid op peil
  • Koelt de lucht
  • Verwarmt de lucht (indien warmtepomp aanwezig)
  • Kortom; alles voor een optimaal en aangenaam klimaat...

 

Door nieuwe technieken is er voor elke ruimte tegenwoordig een passend en vooral betaalbaar systeem mogelijk. Denkt u daarbij ook eens aan de ruimte waar uw computercentrale staat: in computerruimten is de temperatuur een kritisch onderwerp. Voor de beheersing van de temperatuur en luchtvochtigheid heeft Bernard Schulte BV een uitgebreide collectie energiezuinige computerkoelsystemen. Van een eenvoudig compact systeem tot uitgebreide down-flow systemen, waarbij de gekoelde lucht via de vloer onder of naast de warme apparatuur wordt ingebracht en via het plafond weer wordt aangezogen.

Wij kunnen voor uw bedrijfsgebouw klimaatbeheersing per ruimte verzorgen, maar ook een totaalsysteem voor het hele gebouw. De belangrijkste motivatie voor veel gebruikers en vastgoedbeheerders om over te gaan tot één totaal klimaatsysteem is: één flexibel systeem voor volledige klimaatbeheersing en ventilatie, de energetische prestaties, subsidiemogelijkheden en het geboden comfort, alles per ruimte regelbaar. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Klimaatgroep NederlandStekUneto-VNI
onderdeel van Bernard Schulte BV Voorhout

Hundersmarck Leiden BV
071 - 5223242 (Leiden)
0252 - 235679 (Voorhout)
info@hundersmarckbv.nl