Airconditioning voor particuleren

Deze service leveren wij u via Bernard Schulte BV

Nederland heeft airconditioning ‘ontdekt’. Overal - op het werk, in winkels, restaurants, hotels, computerruimtes, de auto, zelfs thuis - rukt de airco op! Wie eenmaal aan airco is gewend, wil nooit meer zonder - zelfs niet in de winter. Met airco kunt u het binnenklimaat geheel naar uw hand zetten, het hele jaar door. Wat is er verfrissender dan een heerlijk koele werkplek in een snikhete, benauwde zomer? En wat is aangenamer dan te vertoeven in een behaaglijk warme ruimte als het buiten waterkoud is? Verkoeling in de zomer, verwarming in de winter en altijd frisse lucht. Allemaal met één compact apparaat.

Met airco kunt u altijd en overal het klimaat realiseren waarin u zich het prettigst voelt. Met de juiste temperatuur en een comfortabele luchtvochtigheid. Dus zeker niet te klam, een cruciaal punt in onze vochtige, broeierige zomers. Moderne airco-installaties leveren schone, gezonde, gekoelde lucht, ontvochtigen de lucht en voorkomen schimmelvorming.Dit alles zonder tocht en zonder lawaai.

Kortom, met airconditioning voelt u zich fijner, frisser en opgewekter. En dat heeft weer voordelen…. Want wie zich lekker in zijn vel voelt, is creatiever en productiever.

Uiteraard kennen we de airconditioning vooral van het koelen. Maar de moderne airco’s kunnen ook verwarmen. De warmtepomp van een airco verwarmt namelijk de lucht en geeft daarom direct warmte af in de verwarmingsstand. Dit is ideaal als bijverwarming voor bijvoorbeeld ruimtes waarbij vloerverwarming de hoofdverwarming is.

C. Hundersmarck BV levert airconditioning voor elke ruimte, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Afhankelijk van de wensen en de ruimte waarvoor de airco bedoeld is, wordt een advies op maat gemaakt. Daarbij wordt gelet op onder andere het koelvermogen. Hoe groter de ruimte en hoe groter het verschil tussen de gewenste en de werkelijke temperatuur, hoe meer koelvermogen nodig is. Ook belangrijk is het geluidsniveau. Vooral wanneer u de airco in de slaapkamer wilt gaan gebruiken kan het geluidsniveau (dB) van het apparaat een belangrijke rol spelen in de keuze. Verkoeling tijdens een zomerse nacht is prettig, maar het is vervelend wanneer het lawaai van de airco u wakker houdt.

Wij leveren alleen A-merken met A-energielabels. Dit zijn onder andere airconditioners van Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic en Dayking.

Klimaatgroep NederlandStekUneto-VNI
onderdeel van Bernard Schulte BV Voorhout

Hundersmarck Leiden BV
071 - 5223242 (Leiden)
0252 - 235679 (Voorhout)
info@hundersmarckbv.nl