Loodgieterwerk

Hundersmarck B.V. verzorgt voor u de aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en/of riolering. Het herstellen, vernieuwen en opnieuw aanleggen van gas- en water- en afvoerleidingen in en om de woning is voor ons als loodgieterbedrijf dagelijkse kost. Ook voor dakwerk en lood- en zinkwerken kunt u bij ons terecht.

Waterleiding
Water valt onder het begrip eerste levensbehoefte en is onmisbaar in ons dagelijkse leven. Daarom is het van groot belang dat de aanleg van waterleidingen met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Wij leggen allerlei soorten waterleidingen aan, zelfs tot complete installaties. Als het doeleinde van de waterinstallatie bekend is, wordt door ons een nauwkeurige berekening gemaakt om de waterdruk en de diameter van de waterleiding correct op elkaar af te stemmen.

Sanitair
Wij adviseren u graag als het gaat om aanpassen of vervangen van onderdelen van uw toilet of badkamer. Een praktisch en mooi wandtoilet, een thermostaatkranen of een nieuwe douchewand: op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Er is een geweldige keus, haast te veel om op te noemen, van eenvoudig tot zeer luxe. Indien gewenst kunnen wij een afspraak maken bij een van onze leveranciers waar een groot aantal badkamers met toebehoren te zien is.

Afvoer/riolering
Niet alleen zorgen we voor onderhoud en vervangen van aanvoerpunten voor water, ook de afvoerleidingen zijn onze zorg. Immers, een niet goed werkende riolering geeft veel overlast. Wij vinden dat de aanleg en de vernieuwing van riolering zo nauwkeurig mogelijk uitgevoerd dient te worden. Het gehele project moet in 1 keer goed zijn, zodat u als klant geen onnodige extra hinder of kosten krijgt. Wij begrijpen namelijk dat u er niet vrolijk van wordt als we voor de zoveelste keer binnen korte tijd de hele stoep bij u voor de deur open moeten maken.

 

Klimaatgroep NederlandStekUneto-VNI
onderdeel van Bernard Schulte BV Voorhout

Hundersmarck Leiden BV
071 - 5223242 (Leiden)
0252 - 235679 (Voorhout)
info@hundersmarckbv.nl