Design radiatoren

Deze service leveren wij u via Bernard Schulte BV

Veel mensen denken bij design radiatoren al snel aan de verwarming voor de badkamer. Toch ontdekken veel huiseigenaren en bedrijven de design radiator als vervanging van de gewone (standaard) radiator.

De meeste woningen zijn voorzien van radiatoren die we het liefst verbergen achter een bank. In de bouwmarkt zijn tegenwoordig decoratieve  radiatorombouwpakketten van hout/MDF verkrijgbaar die de lelijke radiator aan het zicht onttrekken. Echter, deze ombouwen verminderen de capaciteit (warmte-afgifte) van de radiator met wel 25%! Naast het energieverlies en de onbalans die in de installatie ontstaat, neemt deze oplossing ook nog eens de nodige ruimte in beslag. Veel beter is het om de radiator te vervangen. Bijvoorbeeld door een wandconvector, een paneelradiator of decorradiator.

Als particulier of bedrijf heeft u veel mogelijkheden om uw persoonlijke keuze te bepalen. Voor iedere ruimte; hal, woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer maar ook voor kantoren of bedrijfsruimtes, vindt u bij C. Hundersmarck BV zeker iets naar uw zin. Vele modellen, afmetingen en kleuren zijn mogelijk. Radiatoren en convectoren zijn duurzame gebruiksartikelen en uw keuze gaat dan ook jarenlang mee. De design radiatoren zijn blikvangers en maken deel uit van uw interieur. De ruimte is pas echt af met een bijzondere radiator!

Kiest u voor kwaliteit en goede afwerking? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij C. Hundersmarck BV voeren we onder andere de merkenVasco, Thermic, Jaga en Zehnder. In onze showroom hebben we circa 35 modellen tentoongesteld. De keuze is niet eenvoudig. Naast kwaliteit gaat het om persoonlijke smaak en, niet te vergeten, het bedrag dat u wilt uitgeven. Een fraaie radiator geeft naast persoonlijk comfort tevens een meerwaarde aan uw woning of werkplek.

Klimaatgroep NederlandStekUneto-VNI
onderdeel van Bernard Schulte BV Voorhout

Hundersmarck Leiden BV
071 - 5223242 (Leiden)
0252 - 235679 (Voorhout)
info@hundersmarckbv.nl