Onze service

Service is één van de pijlers waar ons bedrijf op steunt. Daarom heeft dit bij ons hoge prioriteit en staan wij zeven dagen per week voor u klaar. Uiteraard met goed gekwalificeerd en opgewekt personeel. Onze ruim opgezette werkplaats met de nieuwste apparatuur bezorgt onze specialisten veel werkplezier en u de service. In overleg kunnen we dat zelfs bijzonder snel en flexibel, onze slogan is niet voor niets ‘Kwaliteit maakt bij ons het verschil’.

De grootste beperking van een installateur is vaak de lokale of regionale gebondenheid. C. Hundersmarck BV is aangesloten bij de Klimaatgroep Nederland welke service verleend in geheel Nederland en zelfs daarbuiten. De samenwerking tussen de leden van de Klimaatgroep Nederland zorgt voor een landelijke dekking op het gebied van aanleg, onderhoud en natuurlijk service. Storingen kunnen altijd worden opgelost door een lid van Klimaatgroep Nederland, die het dichtst bij u in de buurt zit. U hebt te maken met één contactpersoon en dat is C. Hundersmarck BV. Als klant van ons bedrijf of een van de andere “klimaatleden” staat u dus nooit alleen!

Wij hebben een groot aantal tevreden klanten en daar zijn wij trots op. Wij laten mensen nooit aan hun lot over. Wij bieden een goede nazorg en een perfect servicecontract voor onderhouden van de apparatuur en/of installaties. Contractklanten hebben daarin bij ons een streepje voor met onze 24 uur service.

 

Klimaatgroep NederlandStekUneto-VNI
onderdeel van Bernard Schulte BV Voorhout

Hundersmarck Leiden BV
071 - 5223242 (Leiden)
0252 - 235679 (Voorhout)
info@hundersmarckbv.nl