Showroom

In Leiden hebben wij geen showroom.Voor centrale verwarming, airconditioning en luchtbehandeling kunt u op afspraak terecht in de showroom in Voorhout.
De ruim opgezette showroom van Bernard Schulte BV in BVVoorhout biedt op overzichtelijke wijze alles op verwarmings- en installatiegebied. Wij tonen de nieuwste HR-ketels van onder andere Nefit, Bosch, Remeha en Vaillant..

Ook hebben wij circa 35 modellen design-radiatoren opgesteld, speciaal voor huiskamers, keukens en badkamers. Ook alle maten keukenkranen en badkamerkranen, een warmteterugwinningskast, airconditioning en vloerverwarming kunt u in onze showroom bekijken. Daarnaast tonen wij onze ultramoderne warmtepomp. Ons eigen pand wordt door middel van deze warmtepomp op duurzame wijze verwarmd met grondwater.

Als u geïnteresseerd bent en een kijkje wilt nemen in onze showroom, maakt u dan een afspraak. Wij nemen dan graag uitgebreid de tijd om u zo goed mogelijk voor te lichten, te adviseren en de techniek toe te spitsen op uw situatie. U kunt telefonisch een afspraak maken op nummer (0252)211 306.

Adres showroom

Bernard Schulte BV
Nijverheidsweg 10
2215 MH  Voorhout

Klimaatgroep NederlandStekUneto-VNI
onderdeel van Bernard Schulte BV Voorhout

Hundersmarck Leiden BV
071 - 5223242 (Leiden)
0252 - 235679 (Voorhout)
info@hundersmarckbv.nl