Mechanische ventilatie en warmte terugwinning

Deze service leveren wij u via Bernard Schulte BV Voorhout.

De markt voor ventilatie- en luchtbehandelingssystemen is constant in beweging. De vraag naar betrouwbare en innovatieve oplossingen wordt steeds groter. Schone lucht maakt het gebruik van afgesloten lucht immers aangenaam. Het is onze taak om daadkrachtig invulling te geven aan specifieke toepassingen. Ook op het gebied van ventilatie en luchtbehandeling bent u bij ons aan het juiste adres. Met de huidige goed geïsoleerde en 'luchtdichte' woningen of bedrijfspanden is het van groot belang voor een goed leef- en werkklimaat te zorgen, waar voldoende maar ook op de juiste manier geventileerd wordt.

Wij installeren behalve 'eenvoudige' mechanische ventilatiesystemen ook systemen waarbij de warmte uit de ventilatielucht wordt teruggewonnen. Deze energiezuinige systemen hebben maar liefst een rendement van circa 90%.

Hierdoor is het mogelijk om goed en ook veel te ventileren met een minimum aan energieverbruik. Behalve de genoemde systemen voor woningen zijn wij ook thuis in grotere ventilatiesystemen met bijvoorbeeld luchtfiltering, verwarming, koeling en warmteterugwinning. We leveren deze complete luchtbehandelingssystemen en installeren deze in woningen, bedrijfspanden en sporthallen.

Kom eens langs in onze showroom of laat u door een van onze medewerkers uitgebreid adviseren over de voordelen van een goed en energiezuinig ventilatiesysteem. Elk luchtbehandelingsvraagstuk eist een passende oplossing. Wat de technische mogelijkheden betreft, is dat geen enkel probleem want er zijn tegenwoordig nauwelijks beperkingen. Het zijn echter niet de specificaties die de oplossing uniek maken, maar de specifieke behoeften van u als gebruiker.

Klimaatgroep NederlandStekUneto-VNI
onderdeel van Bernard Schulte BV Voorhout

Hundersmarck Leiden BV
071 - 5223242 (Leiden)
0252 - 235679 (Voorhout)
info@hundersmarckbv.nl