Centrale verwarming voor particulieren

Deze service leveren wij u via Bernard Schulte BV

Een comfortabel warm huis, zonder hoge stookkosten of gezondheidsrisico’s, en zonder teveel milieubelasting, dat is wat u van uw centrale verwarming mag verwachten. Dat u kunt vertrouwen op het hebben van warmte en warm water is erg belangrijk.

Efficiënt verwarmen, met een verwarmingstoestel dat altijd paraat staat wanneer u dat wilt, kost weinig moeite. Regelmatig onderhoud en een juiste afstelling van uw installatie zijn daarbij belangrijk. Een goed onderhouden en goed afgesteld toestel zorgt ervoor dat u op een koude winterdag niet voor verrassingen komt te staan!

Beginnen ondertussen de jaren te tellen voor uw ketel? Dan het verstandig om de ketel eens te onderwerpen aan een grondige inspectie door één van onze ervaren verwarmingsspecialisten. Die zal u vertellen of u er voordeel bij hebt om eens na te denken over een nieuw toestel. De verwarming van uw woning is immers goed voor 50 tot 70% van uw energierekening. Een moderne ketel met een hoog rendement zorgt ervoor dat uw comfortabel verwarmde woning niet ten koste hoeft te gaan van uw portemonnee.

Kortom, met een investering in een goede verwarmingsinstallatie kunt u dus daadwerkelijk een verschil maken en energie besparen zonder in te boeten aan comfort! Onze ervaren en deskundige medewerkers kunnen u hierbij adviseren. Zij hebben verstand van zaken en dat biedt zekerheid voor nu en in de toekomst.

Wij werken met verschillende merken zoals Nefit, Bosch, Remeha en Vaillant. De producten van deze merken zijn allemaal van goede kwaliteit. Op grond van onze jarenlange ervaring met de merken en het plaatsen van CV-installaties kunnen we goed adviseren welke CV-ketel van welk merk het beste past in uw situatie.

En, niet onbelangrijk: aan onze service achteraf besteden wij ook de grootst mogelijke zorg. Service is één van de pijlers waar ons installatiebedrijf op steunt.

Klimaatgroep NederlandStekUneto-VNI
onderdeel van Bernard Schulte BV Voorhout

Hundersmarck Leiden BV
071 - 5223242 (Leiden)
0252 - 235679 (Voorhout)
info@hundersmarckbv.nl